Dry needling Rotterdam´╗┐

De conditie waarin de dry needling behandeling wordt voorgeschreven moet er een zijn waarin u comfortabel kunt rusten. Het moet goed geventileerd zijn, omdat tijdens de dry needling-behandeling de transpiratieklieren praktisch ontdaan worden van hun beschermende buitenste laag.

Welke voorzorgsmaatregelen kom er kijken voor een dry needle behandeling

Voordat met de behandeling wordt begonnen, moet u alcoholgebruik, koffie en warme dranken vermijden. Als u zwaarlijvig of zwanger bent, moet u de behandeling nog even uitstellen.

Een voordeel van dry needling in Rotterdam is dat het kan zorgen voor een betere doorbloeding in het behandelde gebied. veneuze markers worden verwijderd. Dit verbetert op zijn beurt de lokale weefseloxygenatie en verhoogt de veneuze terugstroom, wat duidelijke gezondheidsvoordelen heeft. Ook brengt de behandeling overal Gevoel en Foton door de plaatselijke circulatie te stimuleren, spataderen te doen krimpen en de daarmee gepaard gaande zwelling van spataderen te verminderen. Veel van deze verbetering is te danken aan een verhoogde veneuze terugstroom. Een groot deel van de veneuze terugstroom in het behandelde gebied is te danken aan de verhoogde oppervlakkige bloedstroom. Aangezien de huid snel wordt gerehydrateerd met zuurstofvrij bloed, worden de krimpende spataderen op dezelfde manier gestimuleerd en worden de symptomen verlicht.

Twee beste effect bij dry needling

Het tweede gunstige effect van dry needling is dat tegen de achtergrond van een plaatselijk verminderde gevoeligheid van de huid, de verhoogde spanning in de fascia-beenspieren plotseling wordt ontspannen. De ontspannen spier wordt gestrekt, waardoor de fascie weer over de pees kan glijden,Het volgen van het behandelingsregime is van cruciaal belang voor het uiteindelijke resultaat. De behandeling richt zich op de fascia en zijn onderdelen, inclusief de diepere fascia onder de oppervlakkige fascia, de laterale fascia en deze delen van peroneale huid en fascia.

De behandeling richt zich op fascia, spier, pees en spierpees. Veel gidsen benadrukken het effect op alleen de oppervlakkige fascie, terwijl ze de rol van de spierfascie buiten beschouwing laten. Het is echter uiterst belangrijk om het effect van de behandeling op de diepe fascia in aanmerking te nemen, omdat dit bepaalt of de behandeling enig effect zal hebben.