Shisha

Wij bieden gratis verzending op de meeste van onze artikelen en als je bestelt binnen het Verenigd Koninkrijk ontvangt u in uw eigen land verzendkosten en verpakking ook.

Wat is shisha?

Shisha is een term die is afgeleid van het Arabische woord “ishanee” dat “ongelijksoortig, anders, noch hier noch daar” betekent. Klinkt interessant, nietwaar? Als dat zo is, wel, dan is dat omdat het de naam is van onze geest, ons verstand, ons lichaam en onze ziel en we ons daarom allemaal “schamen” voor ons anders-zijn.

Daarom houden we er allemaal zo van en zal het jou ook plezier geven?

Ja, als je shisha neemt, ben je verzekerd van een bevredigende entertainmentervaring terwijl je geniet van een ander muziekgenre, een klein kijkje in de geest van de jongeren, zo je wilt. Het is een beetje zoals drugs nemen! Niet zo gevaarlijk, maar gewoon voor de ervaring van het medicijn zelf.

Muziek uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika

isaak, is een van de vele aanstekelijke liedjes die je in het genre van shisha kunt vinden. Het begon eigenlijk tijdens de regens van 2003 in bepaalde delen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika en heeft sindsdien aan populariteit gewonnen.

Andere populaire nummers die je in het genre van shisha kunt vinden zijn “Cash Flow” vanytetrap, “Go Out sulla Survive” van Johnnyaths, “Sweetest” van , “Amber” van Asa, “Hearts with Soul” van knackKid, “Gaience” van Watchers, “Catch My Breath” van Grizzly Bear, “Respect” vanrix, “Voices of Love” vanixto/Bad Religion, “Ships Wide Open” van Tuneank, “Acoustic” van Portishead, “The Last Night” vanths, “Breath Away” van Volbeat, “Stillness” van medics, “Sail” vanaways en natuurlijk ” Savior Understanding” van the Five Souls.

Als je naar het genre shisha kijkt, zul je Following Moon Rising tussen de sterren vinden. En als u de film bekijkt, zult u shisha’s kunnen zien en zien hoe de prachtige gouden en platina stenen worden gepolijst.

We moeten onszelf en alle liefhebbers van shisha eraan herinneren dat het geen slechte mensen zijn, maar dat ze gewoon een andere manier hebben gekozen om hun gevoelens te uiten, en dat de meesten van hen daarvoor zijn opgeleid. Hun hart zit op de juiste plaats en toevallig gebruiken ze de kunst van shisha om mensen koude rillingen te bezorgen.”

Dus waarom probeert u niet eens overal ter wereld naar shisha te luisteren en de dagen af te tellen tot shisha de muziekscene weer beheerst zoals dat ooit het geval was.

Maar echt, shisha is goed voor iedereen en we moeten het een kans geven. Als je er niet aan gewend bent, haal dan gewoon een shisha speler en doe mee!